Kennismaken, sfeer proeven, kijken naar de werkjes in de klas, de periodeschriften van de kinderen en meer leren over ons onderwijs met hoofd, hart en handen. We houden een open middag en op verschillende momenten door het jaar heen informatiemiddagen. U bent van harte welkom, we ontvangen u graag. Ook kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen met onze schoolleider Kim Evers-Hunting. Neem daarvoor contact op met de schoolleider. Wilt u uw kind inschrijven? Op de pagina Aanmelden leest u hoe u dat doet.

Filmpje team Ridderspoor

De juffen en meester van Ridderspoor hebben onlangs een filmpje gemaakt om iets te vertellen over de lessen, die gegeven worden in de klassen. Zo kunt u een kleine indruk krijgen over het lessen van ons vrijeschoolonderwijs. Klik op de link om dit filmpje te bekijken https://www.youtube.com/watch?v=i4sFfp6otk4

Open middag

Elk jaar in maart houdt Basisschool Ridderspoor een open middag. U bent van harte uitgenodigd om samen met uw kind te komen kijken op onze school. De juffen, meesters, ouders én kinderen staan klaar om u alles te vertellen over wat er in en rond onze school gebeurt. Juffen en meesters geven open lessen en u kunt meedoen met een les euritmie. Tussendoor voeren de kinderen toneelstukjes op en maken ze muziek. Zie de agenda voor de volgende open middag.

Informatiemiddagen

Vier keer per jaar houden wij informatiemiddagen voor nieuwe ouders en kinderen. Tijdens deze middagen kunt u gericht vragen stellen over het vrijeschoolonderwijs en de behaalde resultaten. Natuurlijk kunt u uw peuter of kleuter meenemen. Die kan heerlijk spelen in een van de kleuterklassen. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier informatiemiddagen. Zie de agenda voor de data van de jaarlijkse informatiemiddagen.