Tijdens de open middag en informatiemiddagen zijn geïnteresseerden en nieuwe ouders van harte welkom om kennis te maken met Vrijeschool Ridderspoor. Ook is het mogelijk een individueel kennismakingsgesprek aan te vragen met onze schoolleiding Kim Evers-Hunting. U kunt daarvoor direct contact met haar opnemen.

Wilt u aanwezig zijn bij een van de informatiemiddagen? Meld u zich dan hier aan. Voor een open middag bent u zonder aanmelding van harte welkom.

 

Schooljaar 2020-2021

Het is een belangrijk moment voor u, als ouder(s), te kiezen voor een basisschool. Normaal gesproken is een informatiemiddag dé gelegenheid om ouders en nieuwe kleuters of zijinstromers kennis te laten maken met onze vrijeschool. Dit schooljaar zal dat echter anders zijn dan anders. In verband met corona zullen wij voorlopig geen informatiemiddagen organiseren. Wij kunnen wel afspraken voor rondleidingen maken, zodat u toch ons mooie vrijeschool van binnen kunt bewonderen. U mag dan ook met maximaal 3 personen op afspraak sfeer komen proeven.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0172 443009 of stuur een mail naar administratie@vsridderspoor.nl. Als u voor het laatste kiest dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatiemiddag vervalt
Informatiemiddag vervalt
Open- en informatiemiddag vervalt
Informatiemiddag vervalt